Wij zijn de enige beroepsopleider in Nederland die de opleiding voor Wand- en Plafondmonteur aanbieden !!

Zaalverhuur

BOVO heeft de beschikking over een prachtige accommodatie met voldoende parkeergelegenheid.  De ruimten worden deels gebruikt voor het verzorgen van de opleidingen van de BOVO, maar zijn ook te huur voor derden. De goed uitgeruste instructielokalen en kantine kunnen uitstekend dienst doen voor bijeenkomsten zoals vergaderingen, workshops, presentaties en cursussen.

Moderne vergaderzalen
Elke les- en vergaderruimte kan naar uw behoefte worden ingericht. De vergaderzalen zijn op verschillende manieren in te delen met ruimte voor maximaal 25 à 30 personen. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over comfortabele stoelen en tafels. Daarnaast is er een digiboard, flip-over of een beamer aanwezig om iedere presentatie en bespreking tot een succes te maken.

Misschien heeft u alleen de ruimte nodig? Dat kan! De ruimtes zijn te boeken per dagdeel (ochtend, middag en/of avond), voor een gehele dag en indien u wenst kunnen wij lunch en diner verzorgen. Geheel naar uw persoonlijke wensen kan dit worden ingevuld.

Wilt u meer informatie over de kosten en mogelijkheden voor het huren van ruimten in ons gebouw dan kunt u contact opnemen via info@bovo-opleidingen.nl of via telefoonnummer 0546 – 644 577.