Wij zijn de enige beroepsopleider in Nederland die de opleiding voor Wand- en Plafondmonteur aanbieden !!

  • Grote baanzekerheid
  • Modern opleidingscentrum
  • 40 jaar ervaring in opleidingen

Algemeen

Instroomeisen?
Om met een opleiding op niveau 2 te mogen starten dien je in het bezit te zijn van een vmbo of gelijkwaardig diploma. Ook telt het advies na de intake van het ROC mee.
De entree opleiding bij het ROC van Twente kan in de BBL variant ook gevolgd worden bij de BOVO. Na het met voldoende resultaat afronden van deze entreeopleiding kan worden gestart met een opleiding op niveau 2.

Vervolg na een niveau 3 opleiding
Na afronding van een niveau 3 opleiding kan de opleiding tot assistent-uitvoerder (niveau 4 middenkader) of kaderfunctionaris Timmerindustrie worden gevolgd via de BOVO of in dienst bij een individueel bedrijf. De theorie van deze opleiding wordt tijdens de avonduren gevolgd.

Locatie van de theorielessen
Voor alle genoemde opleidingen geldt dat het theorieonderwijs wordt verzorgd door het ROC van Twente op de locatie van de BOVO.

Salaris
Je ontvangt direct een salaris. Tijdens je opleiding wordt je uitbetaald volgens de CAO Bouw of Afbouw. Loonbetaling vindt 1 keer per 4 weken plaats op basis van het door jou ingeleverde urenbriefje.

Gereedschap, werkkleding en werkschoenen
Gereedschap kan worden aangeschaft via de BOVO, maar je mag ook zelf zorgen voor de aanschaf hiervan. Werkkleding en werkschoenen krijg je van de BOVO.

Veiligheidspakket
Je ontvangt van de BOVO een pakket met persoonlijke beschermingsmiddelen. Je bent verplicht deze tijdens het werk, op de bouwplaats en in het opleidingscentrum van de BOVO te dragen.

Intredekeuring
Voor aanvang van een opleiding in de bouw krijg je een verplichte intredekeuring bij Arbo Unie. Zonder een voldoende uitslag van deze keuring kan niet met de opleiding worden gestart.