Afbouw

NIEUW: Wand- en plafondmonteur

Niveau 2

Als wand- en plafondmonteur ben je bezig met werkzaamheden in de afbouw. Je monteert systeemwanden en plafonds (of onderdelen daarvan). De projecten zijn divers. Je voert je werkzaamheden uit in de woningbouw, utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie. Zo werk je de ene dag, in een team, in een bedrijfspand en de andere dag, alleen, bij een particulier thuis.
Je moet dus goed zelfstandig kunnen werken als ook in een team. Ben je creatief? Dat komt goed van pas want je zult ook praktische oplossingen moeten bedenken voor onverwachte situaties bij het monteren van wanden of plafonds.
Kortom een veelzijdig en uitdagend beroep waarin je iets moois kunt creëren met je handen.

Tijdens de opleiding leer je welke verschillende typen wanden en plafonds er zijn en ga je hier ook praktisch mee aan de slag. Je wordt opgeleid tot een breed inzetbare vakman of vakvrouw. Niet alleen vaktechnisch, maar ook in het voorbereiden van je werkzaamheden en de omgang met de klant en zijn vragen.

Op onze locatie aan de Aziëlaan 3 te Vroomshoop, leer je niet alleen de theorie die bij de wand- en plafondmonteur hoort maar oefen je ook in de praktijk in onze werkplaats. Zo zijn theorie en praktijk op onze locatie gecombineerd.
Daarnaast werk je ook bij een leerbedrijf, in de wand- en plafondmontage, om zo opgeleid te worden tot een professionele vakman of vakvrouw.

Klik hier voor meer informatie.

Locatie: Vroomshoop
Duur: 2 jaar
Niveau: 2
  • Zichtbaar werk
  • Veel afwisseling
  • Een baan met toekomst

Gerelateerde opleidingen