Wij zijn de enige beroepsopleider in Nederland die de opleiding voor Wand- en Plafondmonteur aanbieden !!

  • Grote baanzekerheid
  • Modern opleidingscentrum
  • 40 jaar ervaring in opleidingen

Opleidingen voor de afbouw

Werken in de afbouw is ontzettend leuk. Werken in de afbouw betekent namelijk dat jouw werk echt wordt gezien en gebruikt door de eindgebruiker. Het geeft veel voldoening, omdat je werk zichtbaar is.

Bij de BOVO kun je voor een beroep in de afbouw de opleiding volgen voor tegelzetter of stukadoor en met ingang van september 2022 ook voor Wand- en Plafondmonteur.

Als wand- en plafondmonteur ben je bezig met het monteren van systeemwanden of plafonds. Het beroep is divers, je werkt in de woningbouw en utiliteitsbouw, in nieuwbouw en renovatie. Met je handen creëer je iets moois wat mede de sfeer van een pand bepaalt.

Als tegelzetter breng je tegels aan op wanden en vloeren. Het werk als tegelzetter geeft veel voldoening, omdat je een saaie, betonnen muur ziet transformeren in een prachtige muur. Ook al werk je vaak in de nieuwbouw en renovatie, het werk is toch erg afwisselend.

Ook het werk van een stukadoor behoort tot de afbouw. Omdat je werk door de eindgebruiker wordt gezien, bepaal je als stukadoor mede de sfeer die het pand uitstraalt. Daarnaast is het werk van een stukadoor lekker divers. Doordat je de ene dag werkt in de woningbouw en de andere dag in de utiliteitsbouw is geen dag hetzelfde.

"Heb je oog voor detail en wil je iets maken wat oogverblindend is?"

KIES VOOR DE AFBOUW -