Wij zijn de enige beroepsopleider in Nederland die de opleiding voor Wand- en Plafondmonteur aanbieden !!

  • Binnen- of buitenwerk
  • Baanzekerheid
  • Onmisbaar in de bouw

Opleidingen voor de bouw

Wil je graag werken in de bouw? Bij Bovo kun je de opleiding tot timmerman of metselaar volgen.

De bouw is een interessante en dynamische wereld. Kijk maar eens om je heen. Je ziet overal nieuwe kantoren, woningen en bruggen. Er wordt volop gebouwd én verbouwd. Om nieuwe bouwprojecten te realiseren zijn echte vakmannen en -vrouwen nodig. Denk jij aan het volgen van een bouwopleiding, maar heb je nét dat laatste zetje nodig? Wij hebben 5 redenen onder elkaar gezet waarom jij moet kiezen voor een opleiding en carrière in de bouw.

1. Leren, werken én geld verdienen
Studeren en tegelijkertijd geld verdienen. Naast het volgen van lessen ga je aan de slag bij erkende bouwbedrijven. Zo kun je de theorie gelijk in de praktijk toepassen. Hard werken wordt beloond en je verdient, afhankelijk van je voortgang, een mooi salaris.

2. Werken met je handen
Voor wie het niks vindt om in de schoolbanken te zitten, is ons leer- en werktraject een mooie oplossing. Je hoeft namelijk maar één dag in de week naar school. De overige dagen ben je actief bezig in de instructieruimte of op een bouwplaats.

3. Baangarantie
De kans is groot dat je na je bouwopleiding direct een baan vindt. Er is namelijk veel werkgelegenheid in de bouwbranche en elk jaar komen er meer banen bij. Dit komt voornamelijk door de aantrekkende economie en de slag naar verduurzaming.

4. Uitdagend werk
Een saaie werkdag? Niet in de bouw. Elke dag is anders en je werkt aan verschillende projecten. Daarnaast zijn er veel ontwikkelingen in de branche, bijvoorbeeld op het gebied van nieuwe technologieën. Zo blijft jouw werk afwisselend en boeiend. Wie écht hard werkt kan prima doorgroeien naar andere functies in de bouw.

5. Prettige werksfeer
Teamwork, het aanpakken van problemen en collegialiteit staan centraal in de bouw. Je krijgt de ruimte om vragen te stellen en helpt indien nodig anderen. Dit zorgt voor een prettige werksfeer.