Afbouw

Stukadoren

Niveau 2 en 3

Als stukadoor ben je bezig met werkzaamheden in de afbouw. Dat betekent dat gebruikers van panden jouw werk altijd zien. Je werkt als stukadoor aan wanden, plafonds en gevels. Dat doe je binnen en buiten. De projecten zijn zeer divers. Je kunt aan de slag in de woningbouw, utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie. En je kunt werken in bedrijfspanden, maar ook bij particulieren thuis.

Als stukadoor zijn je werkzaamheden heel divers. Tijdens de opleiding leer je hoe je wanden, plafonds en gevels perfect afwerkt. Je leert alles over stuctechnieken, en welke techniek je wanneer moet toepassen. Geen ondergrond is hetzelfde. En dus leer je ook welke materialen en middelen je wanneer moet gebruiken. Als stukadoor kun je na je opleiding buitengevels, binnenmuren en plafonds strak en vlak afwerken. Of juist voorzien van sierpleister, zowel met de hand als machinaal.

In ons pand aan de Aziëlaan 3 te Vroomshoop worden de theorie en praktijkcomponenten van de stukadoors-opleidingen aan elkaar gekoppeld.

Locatie: Vroomshoop
Duur: 2 jaar
Niveau: 2 en 3
  • Zichtbaar werk
  • Veel afwisseling
  • Een baan met toekomst

Gerelateerde opleidingen