Diploma uitreiking voor 33 vaklieden in de Bouw, Afbouw en Infra

Afgelopen woensdagavond 26 oktober, waren er bij Bovo Beroepsopleidingen / NOA Opleidingsbedrijf Afbouw Oost Nederland te Vroomshoop alleen maar blije gezichten te zien. Trotse ouders en familieleden, de leermeesters van de lidbedrijven, de leraren van het ROC van Twente en niet te vergeten de geslaagden waar het natuurlijk allemaal om draait, kwamen deze avond bij elkaar voor de diploma uitreiking. Er hoefde geen drive-thru of een ander alternatief te worden bedacht in verband met het coronavirus, zodat de uitreiking op de normale manier kon gebeuren.

Na de welkomstwoorden van de heer G. Beltman (Voorzitter Bovo), de heer J. Kerstens (Voorzitter NOA) en de heer R. Hazelhoff (ROC van Twente) werd de geslaagden gevraagd naar voren te komen om hun welverdiende diploma in ontvangst te nemen.

In totaal hebben 33 leerlingen deze avond hun diploma ontvangen. Een prachtig resultaat voor alle betrokkenen. Vooral nu er een tekort aan vakmensen is in de Bouw, Afbouw & Infra is het mooi om te horen dat er toch nog steeds jongens en meisjes zijn die met passie en enthousiasme met hun handen willen werken.

Er waren: 10 geslaagden voor de Bouw, 6 geslaagden voor de Timmerindustrie, 12 geslaagden voor de Afbouw en 5 geslaagden voor de Infra.

Een aantal van de geslaagden zullen ze terugzien bij hun vervolgopleiding bij de Bovo, de overige geslaagden wordt veel werkgeluk en -plezier gewenst bij hun nieuwe werkgever.

Als afsluiting werd het glas geheven en werd er gezellig na gepraat.

Waarom kiezen voor een Opleidingsbedrijf?

Bij een Opleidingsbedrijf heb je baangarantie gedurende de opleiding, ga je 4 dagen werken en dus geld verdienen en 1 dag naar school.        Na de afronding ontvang je een erkend MBO-diploma. Je wordt opgeleid door onze ervaren praktijkinstructeurs en leermeesters bij erkende leerbedrijven, die de kneepjes van het vak kennen en als geen ander weten hoe ze je dit kunnen leren. Het is een dynamische sector met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Met de toenemende vraag naar vaklieden een verstandige keuze voor de toekomst.

Sinds september 2022 is de Afbouw uitgebreid met een opleiding tot Wand- en Plafondmonteur.

Bovo Beroepsopleidingen / NOA Opleidingsbedrijf Afbouw Oost Nederland is namelijk 1 van de 4 opleidingsbedrijven voor de afbouwsector in Nederland.